Salvati Delta Dunarii
  » comunicat
  » Interviu copii
  » Interviu prof Aurel Cinca
  » ziua1
  » ziua2
  » ziua3
  » ziua4
  » ziua5

Micii informaticieni de la munte, mari iubitori de Delta Dunarii

In perioada 9-13 august, zece elevi ai scolii Jiblea Veche din Calimanesti, judetul Valcea, vor merge in Delta Dunarii pentru strangerea resturilor ramase in urma turistilor de pe grindurile vizitate de acestia.

Initiativa micilor informaticieni a fost imbratisata de managementul firmei Flamingo, care le-a pus la dispozitie tot ceea ce au nevoie pentru a-si duce la bun sfarsit planul si de a le recompensa initiativa cu un sejur cat mai placut. Desi sunt in vacanta, elevii vor fi indrumati de profesorul lor de geografie, domnul Aurel Cinca si de domnul Anuta Aron - asistent sanitar, iar cu sprijinul Flamingo vor avea tot suportul logistic si material pentru a invata si oferi o lectie de educatie civica si de protectia mediului.

Pregatirile pentru actiune au intrat in linie dreapta. Transportul, cazarea, echipamentul de protectie, barcile pentru deplasare si transportul resturilor din grinduri sunt pregatite, iar copiii sunt nerabdatori sa-si duca la bun sfarsit misiunea pe care si-au asumat-o.

Pe acest site va vom tine la curent cu amanunte ale acestei initiative frumoase, cu atat mai mult cu cat si elevii dar si reprezentantii Regiei Biosferei Deltei Dunarii isi doresc ca astfel de actiuni sa nu ramana singulare si sa fie insusite si de turistii mai putin disciplinati.

DESPRE DELTA DUNĂRII
INFORMAŢII GENERALE
Ştiri
Vremea